Страница: 1   2   3  

Laurent-Perrier - наші плани на найближчі три тижні. В п'ятницу, 21 липня, починаємо натсупний фестиваль ігристих. 
Один з кращих домів шампанських вин з двохсотлітньою (дуже непростою) історією, команда талановитих енологів, виноматеріал з кращих крю Шампані. І, звичайно ж, упізнаваний, неповторний стиль Laurent-Perrier - заслуга сміливого, безкомпромісного, захопленого Бернарда де Нонакура, який відродив дім після другої світової і створив лінійку унікальних вин, в кожного з яких свій характер та історія.
Сервіруємо келихами Laurent-Perrier Brut і Laurent-Perrier Cuvée Rosé - кажуть, кращий розе у світі.

Олексій Зольніков оновив меню. Воно, як завжди, прекрасне. І корисне. Готуємо:
• салат з копченого лосося та мікс салатом;
• салат з перепілкою, томатами черрі та салатом ромен;
• карпаччо з лосося;
• карпаччо з тунця;
• рибне консоме;
• фаршировану каракатицю з рисом Nero Venere і томатно-базиліковим соусом;
• запечений червоний луціан з кіноа, шпинатом, томатним конкассе та соусом з лемонграссу;
• восьминога на соте з томатів та маслин;
• телятину на кістці з булгуром та соусом із ялівцю;
• теплий телячий язик на пюре з петрушки та цибулею конфі.


27.02.2017   Пісне меню'2017
Довгоочікуване пісне меню від Олексія Зольнікова. La voilà!

• Карпаччо з печеного буряка з родзинками, чорносливом, філе волоських горіхів та гарбузовим насінням;
• Теплий салат із запечених зимових овочів;
• Ікра з кабачків на м'яких чіпсах з поленти;
• Теплий овочевий тортик Капоната з соусом "паприка";
• Аспарагус з білими грибами иі томатами черрі;
• Суп з білих грибів із зеленою гречкою та овочами;
• Крем-суп з гарбуза;
• Зелені гьодза зі шпинатом і вішанками;
• Запечений артишок з полентовим пюре;
• Голубці з молодої капусти з пшоном та білими грибами (подаються з соусом із корінців та білих грибів).

Наш Олексій Зольніков філігранить, проте, як завжди)). В оновленому меню Biancoro :
  • теплий салат із запечених зимових овочів з бринзою;
  • пиріг з білими грибами та грибним соусом;
  • пиріг з грудинкою і соусом демі-гляс;
  • гребінці з пюре з білої королівської квасолі та соусом бер-блан;
  • хвіст омара з пюре з молодого солодкого горошку та соусом біск;
  • ребра австралійської яловичини з в'яленими томатами та соусом барбекю.

Приходьте))

У четвер, напередодні передріздвяної вечірки у Biancoro, дуже радимо переслухати «Человека из Кемерова» Борис-Борисича Гребенщікова, особливо те місце, де «нужно будет выпить на ночь два литра воды, чтоб с утра была цела голова». Слушна порада від людини, яка знає, як проходять в Бьянкоро передріздвяні вечірки, напоєм яких вже не перший рік є Finlandia Vodka. Проходять вони смачно, весело і у прямому сенсі ошатно, доволі швидко перетворюючись в імпровізовану примірку карнавальних костюмів, і не конче своїх. Але краще все ж таки своїх, оскільки за кращий костюм (людини з Кемерово, наприклад) Finlandia обіцяє приз неабиякої міцності. 
Отже: чиста як сльоза горілка, всемогутня як Дід Мороз шеф-баріста Машихіна, запальний як Дербастлер діджей Дербастлер - і ваш Новий рік прийде вже в цю п'ятницю. Чекаємо - не дочекаємось.

24.11.2016   Be Very Special
Про вечірку, що відбудеться у Biancoro у прийдешню п'ятницю, 25 листопада, практично нічого не відомо. Якась вона вкрай засекречена. І без того прекрасні дівчата у білому на чолі з шеф-барістою Машихіною у відповідь на розпитування лише загадково посміхаються і просять приходити о 7, одягнувшись у стилі Indie Grunge, тобто і ошатно, і розкуто. І чим ошатніше, тим розкутіше. Коктейльна карта, ніби натякають дівчата у білому на чолі з Машихіною, буде відповідати навіть найошатнішим і найрозкутішим, тому що основою всього, що ми маємо випити у цей вечір, стане... І вмовкають, виразно поглядаючи на пляшку Hennessy. Мовляв, sapienti sat, розумному - достатньо. Хоча, як ми знаємо, як раз розумному Hennessy достатньо не буває ніколи. Але гріх було б не спробувати цю п'ятничну інтригу на смак. Аж занадто виразно поглядають на пляшку Hennessy дівчата у білому на чолі з шеф-барістою. Так що чекаємо на вас, дорогі наші ошатні і розкуті. До зустрічі.

Сезон устриць у Biancoro відкрито. Irish spirit, French touch. Сервіруємо ірландську Ostra Regal Speciale #2 з гірчичним соусом або соусом vino rosso з оцтом та кримською цибулею.
"У мене немає слів, щоб рекомендувати ці вина так, як вони на те заслуговують" - кажуть, вигукнув Роберт Паркер, спробувавши шампанське Larmandier-Bernier. Вже в цю п'ятницю, 19-го, і ви зможете відчути себе онімілим від захвату винним критиком – у Biancoro стартує черговий фестиваль, і фестивалити, тобто сервірувати покелихово, ми будемо саме Larmandier-Bernier: Longitude, Premier Cru Extra-Brut, та Rosé de Saignée, Premier Cru Extra-Brut.

Мабуть, головне, що потрібно знати про родину Лармандье-Бернье, куштуючи їх вина, – вони затяті натурали, консерватори і перфекціоністи. "Органічне виноробство всесильне, тому що воно має сенс" - приблизно так формулюється їх філософія, що визначає ставлення до теруара, винограду і технології. Ставлення дбайливе, шанобливе, якщо не сказати молитовне: ручний збір винограду, низька врожайність, природні дріжжі, довготривала ферментація, давні дубові бочки, низький дозаж (або й зовсім його відсутність), роздільна виніфікація кожного виноградника...

Пиходьте.


Родина Pezzola, яка володіє виноробнею La Valle, зазвичай приймає гостей за місцем роботи – у своєму середньовічному (1400 рік) винному погребі, де зберігається безцінний запас власних ігристих. Потрапити дол їх погребу можна двома шляхами: або податися на північ Італії, у Ломбардію, і там знайти комуну Роденго-Саяно, що у самому центрі виноробного раю – Франчакорти. Або прийти у Biancoro на відкриття фестивалю, присвяченого винам La Valle.

Відкриття – у цю п'ятницю, 15-го, у затінку очікується +33. Звісно, у таку спеку будь-яку холодну рідину з бульбашкамихочеться пити відрами.Але традиції наших фестивалів непохитні – сервірувати флагманський La Valle «Primum» Franciacorta Brut та рожевий «Rosé» Franciacorta Brut ми будемо як завжди by glass. Перше вино називають класичним зразком Франчакорти. Тим цікавіше порівняти його із "запальним", як пишуть, ароматом «rose».

За тим і кличемо вас. Приходьте, порівнюйте і взагалі ні вчому собі не відмовляйте.

Барбадос стає ближчим, пірати – добрішими, літо – теплашим, Машихіна – красномовнішою... А все тому, що в п'ятницю, 10-го, у Biancoro – Mount Gay, найстарший у світі ром, вперше отриманий з тростинної патоки у 1703 році. Тоді й розпочалась славетна історія напою, названого на честь першого керівника ромового виробництва - сера Джона Гая Аллена.

300 років по тому, у 2010-му, Mount Gay Eclipse було визнано найкращим на всесвітньому конкурсі міцних напоїв у Сан-Франциско, а в цю п'ятницю, 10-го, Ірина Машихіна, шеф-баріста Biancoro, продемонструє на простих прикладах, як то Coconut Daiquri, Mai Tai, Planter's Punch, у чому непереможний чар цього сонячного напою.

До зустрічі. Завжди ваші.

Черговий фестивальний сезон ігристих вин в Biancoro оголошуємо відкритим!

Майже 286 років розділяють у часі початок цього сезону та виникнення шампанського Ruinart, з якого, власне, розпочинається наше ігристе літо. Ті, хто розуміє, дізнавшись про вибір вина для сервірування by glass, були здивовані. Дійсно, сервірувати by glass найстарше у світі шампанське (в межах нашого фестивалю це R de Ruinart і Rose) - для цього потрібна неабияка сміливість.

Але ще більша сміливість знадобилась Ніколя Рюінару, який у далекому 1729 році відмовився від безпрограшної торгівлі сукном і зайнявся малопрогнозованим виноробством. Королівський едикт тоді дозволив перевозити вино не тільки у бочках, але й у пляшках, що відкривало перед ігристими винами нові географічні та комерційні перспективи. Ось їх і побачив першим енергійний племінник бенедектинського ченця Тьєрі Рюінара, який передбачив славетне майбутнє "вина з бульбашками".

Візитною карткою Дому є виноград Шардоне - дуже делікатний сорт, що вимагає часу, турботи і майстерності винороба, щоб відкрити його чистоту і надзвичайний ароматичний букет. Флагманське кюве Дому Blanc de Blancs («Біле з Білих») є досконалим втіленням стилю Ruinart. Унікальність цього шампанського полягає в тому, що воно на 100% складається з білого Шардоне, що надає йому надзвичайну свіжість, аромат і неймовірний блідо-солом'яний колір. Але "діамантом" серед шампанських вин його називають не лише за колір...

Чекаємо. Щиро ваші.

Якщо уявити новорічно-різдвяні свята, що наближаються, як один безкінечний день, то його "світанок" - 18 грудня, цю п'ятницю - ми пропонуємо зустріти по-дорослому: в Biancoro, з горілкою Finlandia. І не лише тому, що "зранку випив - увесь день вільний". Хоча й це теж. Але Finlandia - горілка особлива: льодово чиста, ячмінно смачна і по-фінськи надійна. Відповідно і свобода, що виникає від її споживання, не тягне за собою тяжкої сивушної відплати, вам просто тепло, вечело і добро.
Саме так в Biancoro й буде. Тим паче, що шеф-бариста Машихіна зафарбує фінську "біленьку" чим-небудь різним на свій бездоганний смак, а шеф-кухар Олексій Зольніков обрамить міцне закусками ювелірної витонченості та розмірів - рівно на один ковток.

Будьмо  здорові.
Чекаємо.


01.12.2015   Ardbeg party at Biancoro
Ardbeg. Устриці. Два слова, від яких кожна чутлива людина відчуває руками міцне дров'яне тепло, одежі її всотують ні на що не схожий торфяний дим, що тягнеться землею від найближчої віскокурні, у голові шумить суворе Північне море, і дихається цій чутливій людині на диво легко та вільно. Тому що у повітрі, що огортає ці два слова, дуже багато йоду, солі та смаку.

Немає потреби вмовляти її завітати вже у цю п'ятницю, ввечері 4 грудня, до нас у Biancoro, де такі ж чутливі люди будуть запивати молюсків La Boudeuse #4 шотландським торфяним віскі #1 – Ардбегом, звичайно ж, і, звичайно ж, коктейлями на його благородній основі – у виконанні, звичайно ж, остров'янки за духом і шеф-барісти за покликанням Ірини Машихіної. Таку пригоду не можна проґавити.

До зустрічі.

Якщо ви раптом засумували за смачним меню PaneVino, приходьте в Biancoro - Олексій Зольніков готує тут декілька своїх"енотечних" страв: баклажанну ікру із зернами гранату та хумусом з нутом, карпаччо з риби меч, соте з бейбі-кльмарів з рисом Nero Venere і томатами, запечене філе доради на подушці зі шпинату, стейк із тунця з сальсою із томатів, оливок та маслин.
В boutiquebar Biancoro розпочався сезон устриць. Сервіруємо французькі “La Boudeuse” #4 – мініатюрні, у круглій мушлі, соковиті із солодкуватим смаком. Супроводжуємо двома соусами на вибір – гірчичним та соусом Vino Rosso з оцтом та кримською цибулею. 

Страница: 1   2   3  






Copyright ©2014. Ресторани Сергія Гусовського. Всі права захищені. Контакти