27.02.2017   Пісне меню'2017

Довгоочікуване пісне меню від Олексія Зольнікова. La voilà!

• Карпаччо з печеного буряка з родзинками, чорносливом, філе волоських горіхів та гарбузовим насінням;
• Теплий салат із запечених зимових овочів;
• Ікра з кабачків на м'яких чіпсах з поленти;
• Теплий овочевий тортик Капоната з соусом "паприка";
• Аспарагус з білими грибами иі томатами черрі;
• Суп з білих грибів із зеленою гречкою та овочами;
• Крем-суп з гарбуза;
• Зелені гьодза зі шпинатом і вішанками;
• Запечений артишок з полентовим пюре;
• Голубці з молодої капусти з пшоном та білими грибами (подаються з соусом із корінців та білих грибів).







Copyright ©2014. Ресторани Сергія Гусовського. Всі права захищені. Контакти