28.04.2017   Оновлене меню в Biancoro

Олексій Зольніков оновив меню. Воно, як завжди, прекрасне. І корисне. Готуємо:
• салат з копченого лосося та мікс салатом;
• салат з перепілкою, томатами черрі та салатом ромен;
• карпаччо з лосося;
• карпаччо з тунця;
• рибне консоме;
• фаршировану каракатицю з рисом Nero Venere і томатно-базиліковим соусом;
• запечений червоний луціан з кіноа, шпинатом, томатним конкассе та соусом з лемонграссу;
• восьминога на соте з томатів та маслин;
• телятину на кістці з булгуром та соусом із ялівцю;
• теплий телячий язик на пюре з петрушки та цибулею конфі.








    

Copyright ©2014. Ресторани Сергія Гусовського. Всі права захищені. Контакти