21.07.2017   Фестиваль ігристих. Laurent-Perrier (с 21 липня)
Laurent-Perrier - наші плани на найближчі три тижні. В п'ятницу, 21 липня, починаємо натсупний фестиваль ігристих. 
Один з кращих домів шампанських вин з двохсотлітньою (дуже непростою) історією, команда талановитих енологів, виноматеріал з кращих крю Шампані. І, звичайно ж, упізнаваний, неповторний стиль Laurent-Perrier - заслуга сміливого, безкомпромісного, захопленого Бернарда де Нонакура, який відродив дім після другої світової і створив лінійку унікальних вин, в кожного з яких свій характер та історія.
Сервіруємо келихами Laurent-Perrier Brut і Laurent-Perrier Cuvée Rosé - кажуть, кращий розе у світі.



06.07.2017   Спеціальне меню від шефа Костантіно Пассалаква (з 6 липня)
  • Сир страччателла з Кампанії; подається з томатами "волове серце" та соусом песто - 219.00
  • Гуакамоле з поке із шотландського лосося - 225.00
  • Холодний іспанський суп гаспачо - 125.00
  • Домашні тальятелле зі свіжим чорним трюфелем, салатом радіккіо россо та пармезаном - 349.00
  • Паппарделле з лисичками, руколою та пармезаном - 189.00
  • Пікантні спагетті з анчоусами, солодким перцем, томатами і оливками - 175.00
  • М'ясні равіолі з баклажанами у томатному соусі - 169.00
  • Філе сібаса з соусом шардонне, оливками, кедровими горіхами та родзинками - 349.00
  • Австралійський рібай стейк гриль; подається з соусом із горгонзоли - 675.00
  • Тірамісу із суницями та м'ятним чаєм - 119.00
  • Панна котта з ягодами і полуничним соусом - 89.00



29.06.2017   Сніданки в O'Cafe
Починаючи з цього четверга, 29 червня, з 8.00 до 11.00 запрошуємо на сніданки в O'Cafe. Власна свіжа солодка випічка і домашній хліб, домашні йогурти, страви з яєць, млинці, оладки, сирники, ліниві вареники та ранкові каші... Смачний початок дня гарантуємо))


28.06.2017   "Запасний" номер для бронювання столиків

Друзі, через вірусну атаку маємо проблеми зі стаціонарним телефонним зв'язком. Поки ми усуваємо цю проблему, забронювати столик ви можете за номером +380985795692. Дякуємо за розуміння.




16.06.2017   Фестиваль вин Тоскани від Marchesi de'Frescobaldi (16-25 червня, 2017)
Наш новий фестиваль - про легенду. 
Marchesi de’Frescobaldi - рід, який вже більше тисячі років творить історію земель Тоскани, сімсот з них - історію виноробства цього краю. Дев'ять маєтків-господарств, кращі виноградники, бездоганна репутація, великі вина. Від нас - нагода спробувати вина Frescobaldi by glass. 
Сервіруємо біле Albizzia, Chardonnay IGT 2015 року (тосканське шардоне з лінійки "The classics.The modern"), червоні - Chianti Castiglioni DOCG (класичне кьянті дому Фрескобальді дуже вдалого 2015 року), Tenuta di Castiglioni IGT 2014 (iconic wine, зразок принципу поєднання традиції і модерного підходу до її трактування) та Montesodi IGT 2012 (найкраще втілення Санджовезе з Castello Nipozzano, виготовляється лише у найвдаліші роки).
Приходьте.



02.06.2017   Фестиваль вин Фріулі від Lorenzon (2 - 11 червня, 2017)
Наш новий фестиваль присвячений винам Фріулі від родини Lorenzon - одного з найкращих виноробів регіону Фріулі-Венеція-Джулія. 

Покажемо свіже, молоде, невибагливе, але достатньо самобутнє (From the colours of Summer) Sauvignon Blanc, Borgo dei Vassali DOC 2015 року, та три вина I Feudi di Romans, класичної  лінійки, що є гордістю та історією родини Lorenzon, - білі Traminer Aromatico (2014) і Chardonnay (2015), та червоне Refosco (2015).

Подробиці - за столиком у Пантагрюелі)) Чекаємо.




28.04.2017   Оновлене меню в Biancoro
Олексій Зольніков оновив меню. Воно, як завжди, прекрасне. І корисне. Готуємо:
• салат з копченого лосося та мікс салатом;
• салат з перепілкою, томатами черрі та салатом ромен;
• карпаччо з лосося;
• карпаччо з тунця;
• рибне консоме;
• фаршировану каракатицю з рисом Nero Venere і томатно-базиліковим соусом;
• запечений червоний луціан з кіноа, шпинатом, томатним конкассе та соусом з лемонграссу;
• восьминога на соте з томатів та маслин;
• телятину на кістці з булгуром та соусом із ялівцю;
• теплий телячий язик на пюре з петрушки та цибулею конфі.




16.04.2017   Нове спеціальне меню
Приходьте куштувати нове спеціальне меню від Шефа: 
  • тартар з яловичини з пастою із баклажанів та грінками шоті; 
  • смажене курча з грузинськими спеціями; 
  • ковбаски купати зі свинини. 



27.02.2017   Пісне меню'2017
Якщо ви дотримуєтесь посту, або просто поважаєте пісні страви, Шеф рекомендує:
• Хумус з нута; подається з мікс салатом, м'ятою та базиліком, цедрою лимона та апельсина, томатами черрі та мигдалем ;
• Булгур з табуле, свіжими томатами, огірками, авокадо, морквою, селерою, червоною цибулею і ароматними травами;
• Тальятелле із цуккіні та моркви з грибним соусом;
• Лінгвіне із запеченими томатами та солодким перцем, каперсами та маслинами;
• Запечене яблуко з медом та волоськими горіхами.




27.02.2017   Пісне меню'2017
Цього року пісне меню в Напуле вийшло весняно-яскравим)) Готуємо:

• Піццу Fantasia Vegetariana (з томатами черрі, оливками таджаске, базиліком, орегано, фрізе, волоськими оріхами та зеленою цибулею) - 169.00
• Піццу Porсini e Spinaci (з білими грибами та шпинатом) - 189.00
• Гуакамоле з авокадо зі шпинатом, томатами черрі, червоною цибулею та печеним гарбузом - 189.00
• Хумус з жовтої сочевиці з авокадо, томатами черрі та руколою - 189.00
• Спагетті  Primavera з цільнозернового борошна із злегка підсмаженими овочами та пряними травами - 139.00
• Лінгвіне з песто з руколи та кедрових горіхів з підсмаженими томатами - 179.00
• Орекк'єтте з брокколі, білими грибами та маслинами - 199.00




27.02.2017   Пісне меню'2017
Довгоочікуване пісне меню від Олексія Зольнікова. La voilà!

• Карпаччо з печеного буряка з родзинками, чорносливом, філе волоських горіхів та гарбузовим насінням;
• Теплий салат із запечених зимових овочів;
• Ікра з кабачків на м'яких чіпсах з поленти;
• Теплий овочевий тортик Капоната з соусом "паприка";
• Аспарагус з білими грибами иі томатами черрі;
• Суп з білих грибів із зеленою гречкою та овочами;
• Крем-суп з гарбуза;
• Зелені гьодза зі шпинатом і вішанками;
• Запечений артишок з полентовим пюре;
• Голубці з молодої капусти з пшоном та білими грибами (подаються з соусом із корінців та білих грибів).



10.02.2017   Фестиваль вин Калабрії від Librandi, 10 - 19 лютого 2017
Наш новий фестиваль присвячений Калабрії, а точніше винам господарства Librandi - гордості регіону, символу відродження калабрійського виноробства. Виноградники Librandi нараховують близько 200!! автохтонних сортів (автохтони становлять 80% виробництва господартсва).  До вин Librandi прихильний Gambero Rosso.
Покажемо два білих - Cirò Bianco DOC і Critone, Val di Neto IGT  (обидва 2015 року); та два червоних - Duca Sanfelice, Cirò Rosso Classico Superiore Riserva DOC (Gaglioppo 100%) 2012 року та Magno Megonio, Val di Neto IGT (Magliocco 100%) 2013 року. 
Приходьте.




02.02.2017   Нові страви від Олексія Зольнікова
Наш Олексій Зольніков філігранить, проте, як завжди)). В оновленому меню Biancoro :
  • теплий салат із запечених зимових овочів з бринзою;
  • пиріг з білими грибами та грибним соусом;
  • пиріг з грудинкою і соусом демі-гляс;
  • гребінці з пюре з білої королівської квасолі та соусом бер-блан;
  • хвіст омара з пюре з молодого солодкого горошку та соусом біск;
  • ребра австралійської яловичини з в'яленими томатами та соусом барбекю.

Приходьте))



14.01.2017   Спеціальне меню в Шоті
Відтепер і в Шоті окрім основного є й спеціальне меню від Шефа. У "пілоті": тартар з баранини з грінками шоті, салат з тоненькими скибочками свіжої форелі у лимонному маринаді та фенхелем, начинена перепілка з пряним томатним соусом на подушці з нутового пюре. 
Приходьте куштувати))



29.12.2016   Режим роботи наших ресторанів у святкові дні
Друзі, зверніть, будь ласка, увагу на режим роботи наших ресторанів у святкові дні:

pizzeria Napule'
31.12 - до 19.00
1.01 - з 14.00
2.01 - з 12.00
3.01 - вихідний
4.01 - з 12.00

O'Cafe
31.12 - до 19.00
1.01 - з 15.00
2.01 - з 10.00
3.01 - вихідний
4.01 - з 12.00

Шоті
31.12 - до 17.00
з 1.01 до 6.01 - канікули

boutiquebar Biancoro
31.12 - до 19.00
1.01 - вихідний

osteria Pantagruel
31.12 - до 17.00
1.01 - вихідний
2.01 - з 11.00 (без сніданків)

Приємних вам клопотів :) 




14.12.2016   Finlandia Pre-Christmas party, 16 грудня
У четвер, напередодні передріздвяної вечірки у Biancoro, дуже радимо переслухати «Человека из Кемерова» Борис-Борисича Гребенщікова, особливо те місце, де «нужно будет выпить на ночь два литра воды, чтоб с утра была цела голова». Слушна порада від людини, яка знає, як проходять в Бьянкоро передріздвяні вечірки, напоєм яких вже не перший рік є Finlandia Vodka. Проходять вони смачно, весело і у прямому сенсі ошатно, доволі швидко перетворюючись в імпровізовану примірку карнавальних костюмів, і не конче своїх. Але краще все ж таки своїх, оскільки за кращий костюм (людини з Кемерово, наприклад) Finlandia обіцяє приз неабиякої міцності. 
Отже: чиста як сльоза горілка, всемогутня як Дід Мороз шеф-баріста Машихіна, запальний як Дербастлер діджей Дербастлер - і ваш Новий рік прийде вже в цю п'ятницю. Чекаємо - не дочекаємось.



02.12.2016   Фестиваль вин Фріулі від Livio Felluga та вин Венето від Speri (2-11 грудня)
Наш новий фестиваль присвячений білим винам Фріулі від Livio Felluga та червоним винам Венето від Speri.

Livio Felluga навряд чи потребує представлення - бренд впізнаваний на світовому ринку вина, господарство з трійки найкращих у Фріулі, родина, п'ять поколінь якої закохані у свою землю і лози. До речі, на винних етикетках Livio Felluga - карта їх виноградників, намальована ще у 1956 році. Вдалий маркетинговий хід, але й він - данина особливого ставлення до своєї землі. 
У рамках нашого фестивалю покажемо Friulano, Friuli Colli Orientali DOC 2014, Sauvignon, Friuli Colli Orientali DOC 2015 та Illivio, Friuli Colli Orientali DOC 2014 (між іншим, з трьома келихами від Gambero Rosso).

Speri - так само родинне господарсво, засноване ще на початку 19 ст. Один з найсильніших представників Valpolicella Classica zone, охоронителі традицій Вальполічелли, королі Амароне - члени асоціації Famiglie dell'Amarone d'Arte, найвпливовішої організації Valpolicella DOC, до складу якої входять десять сімей-виноробів цього регіону, кожна з яких має гідну історію. Вже сьоме покоління Спері, як і раніше, роблять вино виключно зі своїх лоз, працюють на своїй землі і своїми силами контролюють увесь процес виробництва. 
Сервіруємо Valpolicella Classico DOC 2015, Valpolicella Ripasso Classico Superiore DOC 2014 та Amarone della Valpolicella Classico, Vigneto Monte Sant’Urbano 2011

Сімейний вийшов фестиваль. Зірковий. Приходьте.



24.11.2016   Be Very Special
Про вечірку, що відбудеться у Biancoro у прийдешню п'ятницю, 25 листопада, практично нічого не відомо. Якась вона вкрай засекречена. І без того прекрасні дівчата у білому на чолі з шеф-барістою Машихіною у відповідь на розпитування лише загадково посміхаються і просять приходити о 7, одягнувшись у стилі Indie Grunge, тобто і ошатно, і розкуто. І чим ошатніше, тим розкутіше. Коктейльна карта, ніби натякають дівчата у білому на чолі з Машихіною, буде відповідати навіть найошатнішим і найрозкутішим, тому що основою всього, що ми маємо випити у цей вечір, стане... І вмовкають, виразно поглядаючи на пляшку Hennessy. Мовляв, sapienti sat, розумному - достатньо. Хоча, як ми знаємо, як раз розумному Hennessy достатньо не буває ніколи. Але гріх було б не спробувати цю п'ятничну інтригу на смак. Аж занадто виразно поглядають на пляшку Hennessy дівчата у білому на чолі з шеф-барістою. Так що чекаємо на вас, дорогі наші ошатні і розкуті. До зустрічі.



10.11.2016   Нове спеціальне меню
Повністю оновили спеціальне меню. Готуємо:
• рікотту з трюфельним соусом, мікс-салатом та в'яленими томатами
• паппарделле з рагу із баранини по-тосканськи
• філе доради зі шпинатом у білому вині з вершковим соусом
• кролика у томатному соусі по-іскитанськи із середземноморськими травами та маслинами
• телячі щоки із запеченими сливами
Не піццою єдиною, так би мовити..:)




03.11.2016   Сезон устриць відкрито
Сезон устриць у Biancoro відкрито. Irish spirit, French touch. Сервіруємо ірландську Ostra Regal Speciale #2 з гірчичним соусом або соусом vino rosso з оцтом та кримською цибулею.


28.10.2016   Фестиваль вин Тоскани (28 жовтня - 6 листопада)
Наш новий фестиваль присвячений Тоскані
Білі представлені винами славетного Barone Ricasoli. Сервіруємо легке квіткове Brolio Bianco та складніше, більш харáктерне Torricella, обидва 2015 року. 
Червоні представлені Chianti Classico від Castelli del Grevepesa та Tenuta di Nozzole
Castelli del Grevepesa - це невеликий кооператив, заснований понад 50 років тому, до якого входять 18 виноробів. Їх виноградники розташовані практично по всій території Кьянті Классіко, а відтак Castelli del Grevepesa може похвалитися, певно, найбільшою серед виробників різноманітністю Кьянті . Покажемо Castelgreve та Clemente VII, обидва Chianti Classico Riserva 2010 року.
Tenuta di Nozzole - це особистий маєток і господарство славетного Джованні Фолонарі. Сервіруватимемо Nozzole (Chianti Classico) 2013 року - вино з історією (перший вінтаж датується 1971 роком) - глибоке, з характерними нотами стиглої вишні, з м 'якими танінами і довгим післясмаком.
Приходьте.



05.10.2016   Страви за попереднім замовленням
Відтепер у  нашому меню є розділ страв за попереднім замовленням. 
Чакапулі (баранина тушкована із зеленню), баранчик на рожні, свиняча грудинка запечена в кеце, порося запечене в тоне, каре телятини томлене в тоне – їх ви можете замовити, звернувшись до адміністратора ресторану за добу до запланованого візиту. Зважайте, будь ласка, що порції цих страв достатньо великі  -  для дружньої великої компанії, тому розраховуйте свої сили. 
Подробиці можна дізнатися, зателефонувавши у ресторан за номером +38 044 339 93 99.



02.09.2016   Фестиваль вин П'ємонту: біле від Abbona, червоні від Guido Porro
Наш новий фестиваль присвячений винам П'ємонту. 
Білі представлені легким літнім  Roero Arneis Tistin від Марціано Аббона.
Акцент на червоному, бо є привід - на українському ринку вина з'явився новий італійський  виробник - Guido Porro. Це родинне господарство із виноградниками у Serralunga d’Alba (так званій "землі Бароло"), традиційним підходом, невеликими обсягами виробництва та зірковою славою. Отже, наступні десять днів сервіруватимемо Barbera d'Alba 2014, Barolo DOCG Santa Caterina (2011) та Barolo DOCG Lazzairasco (2011) - володаря трьох келихів і найбільшу гордість Гуідо Порро.
Подробиці при зустрічі.




18.08.2016   Фестиваль ігристих. Larmandier-Bernier (з 19 серпня)
"У мене немає слів, щоб рекомендувати ці вина так, як вони на те заслуговують" - кажуть, вигукнув Роберт Паркер, спробувавши шампанське Larmandier-Bernier. Вже в цю п'ятницю, 19-го, і ви зможете відчути себе онімілим від захвату винним критиком – у Biancoro стартує черговий фестиваль, і фестивалити, тобто сервірувати покелихово, ми будемо саме Larmandier-Bernier: Longitude, Premier Cru Extra-Brut, та Rosé de Saignée, Premier Cru Extra-Brut.

Мабуть, головне, що потрібно знати про родину Лармандье-Бернье, куштуючи їх вина, – вони затяті натурали, консерватори і перфекціоністи. "Органічне виноробство всесильне, тому що воно має сенс" - приблизно так формулюється їх філософія, що визначає ставлення до теруара, винограду і технології. Ставлення дбайливе, шанобливе, якщо не сказати молитовне: ручний збір винограду, низька врожайність, природні дріжжі, довготривала ферментація, давні дубові бочки, низький дозаж (або й зовсім його відсутність), роздільна виніфікація кожного виноградника...

Пиходьте.




15.07.2016   Фестиваль ігристих. La Valle, Franciacorta (з 15 липня)
Родина Pezzola, яка володіє виноробнею La Valle, зазвичай приймає гостей за місцем роботи – у своєму середньовічному (1400 рік) винному погребі, де зберігається безцінний запас власних ігристих. Потрапити дол їх погребу можна двома шляхами: або податися на північ Італії, у Ломбардію, і там знайти комуну Роденго-Саяно, що у самому центрі виноробного раю – Франчакорти. Або прийти у Biancoro на відкриття фестивалю, присвяченого винам La Valle.

Відкриття – у цю п'ятницю, 15-го, у затінку очікується +33. Звісно, у таку спеку будь-яку холодну рідину з бульбашкамихочеться пити відрами.Але традиції наших фестивалів непохитні – сервірувати флагманський La Valle «Primum» Franciacorta Brut та рожевий «Rosé» Franciacorta Brut ми будемо як завжди by glass. Перше вино називають класичним зразком Франчакорти. Тим цікавіше порівняти його із "запальним", як пишуть, ароматом «rose».

За тим і кличемо вас. Приходьте, порівнюйте і взагалі ні вчому собі не відмовляйте.



08.07.2016   Pizza Nerano
Нова піцца від Джузеппе Іролло - Nerano, печеться за мотивами традиційного неаполітанскього рецепта spaghetti alla nerano, винайденого на початку 50-х років минулого століття на кухні ресторана "Maria Grazia" (ресторан, до речі, досі є). Успіх рецепта - у гармонійному поєднанні простих продуктів - смажених літніх цуккіні та сиру, досягнення текстури, яку італійці називають cremosa (переклад, очевидно, зайвий). 
Отже, в нашій піцці - молоді смажені цуккіні, сири пекоріно романо і моццарелла, вершки та м'ята. Запитуйте спеціальне меню.



08.06.2016   Mount Gay party у Biancoro (10 червня)
Барбадос стає ближчим, пірати – добрішими, літо – теплашим, Машихіна – красномовнішою... А все тому, що в п'ятницю, 10-го, у Biancoro – Mount Gay, найстарший у світі ром, вперше отриманий з тростинної патоки у 1703 році. Тоді й розпочалась славетна історія напою, названого на честь першого керівника ромового виробництва - сера Джона Гая Аллена.

300 років по тому, у 2010-му, Mount Gay Eclipse було визнано найкращим на всесвітньому конкурсі міцних напоїв у Сан-Франциско, а в цю п'ятницю, 10-го, Ірина Машихіна, шеф-баріста Biancoro, продемонструє на простих прикладах, як то Coconut Daiquri, Mai Tai, Planter's Punch, у чому непереможний чар цього сонячного напою.

До зустрічі. Завжди ваші.



06.06.2016   Нове спеціальне меню
В нашому новому спеціальному меню:
• рукола з козячим сиром, полуницею та соусом бальсаміко;
• молоді овочі з м'ятою, базиліком та паровими креветками;
• авокадо з томатами черрі, солодким перцем та прошутто крудо; 
• тальятелле з аспарагусом і тигровими креветками;
• пікантні спагетті з бейбі-восьминогами;
• смажене філе лосося з овочевим крем-пюре;
• філе тунця гриль з пряними травами та жовтими томатами;
• полуничний суп з лимонним маршмеллоу та ванільним морозивом.

Приходьте в гості :) 



01.06.2016   Фестивальний сезон ігристих відкритий. Ruinart
Черговий фестивальний сезон ігристих вин в Biancoro оголошуємо відкритим!

Майже 286 років розділяють у часі початок цього сезону та виникнення шампанського Ruinart, з якого, власне, розпочинається наше ігристе літо. Ті, хто розуміє, дізнавшись про вибір вина для сервірування by glass, були здивовані. Дійсно, сервірувати by glass найстарше у світі шампанське (в межах нашого фестивалю це R de Ruinart і Rose) - для цього потрібна неабияка сміливість.

Але ще більша сміливість знадобилась Ніколя Рюінару, який у далекому 1729 році відмовився від безпрограшної торгівлі сукном і зайнявся малопрогнозованим виноробством. Королівський едикт тоді дозволив перевозити вино не тільки у бочках, але й у пляшках, що відкривало перед ігристими винами нові географічні та комерційні перспективи. Ось їх і побачив першим енергійний племінник бенедектинського ченця Тьєрі Рюінара, який передбачив славетне майбутнє "вина з бульбашками".

Візитною карткою Дому є виноград Шардоне - дуже делікатний сорт, що вимагає часу, турботи і майстерності винороба, щоб відкрити його чистоту і надзвичайний ароматичний букет. Флагманське кюве Дому Blanc de Blancs («Біле з Білих») є досконалим втіленням стилю Ruinart. Унікальність цього шампанського полягає в тому, що воно на 100% складається з білого Шардоне, що надає йому надзвичайну свіжість, аромат і неймовірний блідо-солом'яний колір. Але "діамантом" серед шампанських вин його називають не лише за колір...

Чекаємо. Щиро ваші.



16.03.2016   Нові страви в Шоті
І це вже не про пісне меню :) Готуємо сир надугі з соусом рехані, черемшу з грінками шоті, каре телятини томлене у тоне  (зверніть, будь ласка, увагу - сервіруємо цю страву після 19.00, приблизний час очікування - півгодини); у десертну карту повернувся чізкейк з сиру надугі.
1





Copyright ©2014. Ресторани Сергія Гусовського. Всі права захищені. Контакти