24.03.2017   Спеціальне меню від шефа Костантіно Пассалаква (з 24 березня)
  • Ледь підсмажена  риба-меч; подається з руколою, авокадо, фенхелем, червоною цибулею, перцем чілі, томатами черрі та огірками - 209.00
  • Парові мариновані креветки; подаються з гуакамоле з авокадо - 215.00
  • Баветте з червоним песто з базиліка і буряка та козячим сиром - 205.00
  • Спагетті з мідіями, томатами та базиліком - 215.00
  • Домашні шпинатні тортеллі начинені кроликом з томатним соусом, оливками та руколою - 199.00
  • Філе сібаса з соусом шардонне, оливками, кедровими горіхами та родзинками - 349.00
  • Пікантний стейк рибай гриль - 329.00
  • Мигдалевий тортик з білим шоколадом та печивом амаретті; подається з кулькою кокосового морозива - 149.00
  • Тірамісу з печивом амаретті та лікером - 149.00



27.02.2017   Пісне меню'2017
Якщо ви дотримуєтесь посту, або просто поважаєте пісні страви, Шеф рекомендує:
• Хумус з нута; подається з мікс салатом, м'ятою та базиліком, цедрою лимона та апельсина, томатами черрі та мигдалем ;
• Булгур з табуле, свіжими томатами, огірками, авокадо, морквою, селерою, червоною цибулею і ароматними травами;
• Лінгвіне із запеченими томатами та солодким перцем, каперсами та маслинами;
• Запечене яблуко з медом та волоськими горіхами.




27.02.2017   Пісне меню'2017
Цього року пісне меню в Напуле вийшло весняно-яскравим)) Готуємо:

• Піццу Bruschettone (з томатами черрі, каперсами, оливками таджаске, руколою, розмарином та зеленою цибулею) - 249.00
• Піццу Melanzane a funghetto (з баклажанами, томатами черрі та базиліком) - 199.00
• Хумус з жовтої сочевиці з авокадо, томатами черрі та руколою - 189.00
• Лінгвіне з песто з руколи та кедрових горіхів з підсмаженими томатами - 179.00
• Орекк'єтте з брокколі, білими грибами та маслинами - 199.00




27.02.2017   Пісне меню'2017
Довгоочікуване пісне меню від Олексія Зольнікова. La voilà!

• Карпаччо з печеного буряка з родзинками, чорносливом, філе волоських горіхів та гарбузовим насінням;
• Теплий салат із запечених зимових овочів;
• Ікра з кабачків на м'яких чіпсах з поленти;
• Теплий овочевий тортик Капоната з соусом "паприка";
• Аспарагус з білими грибами иі томатами черрі;
• Суп з білих грибів із зеленою гречкою та овочами;
• Крем-суп з гарбуза;
• Зелені гьодза зі шпинатом і вішанками;
• Запечений артишок з полентовим пюре;
• Голубці з молодої капусти з пшоном та білими грибами (подаються з соусом із корінців та білих грибів).



10.02.2017   Фестиваль вин Калабрії від Librandi, 10 - 19 лютого 2017
Наш новий фестиваль присвячений Калабрії, а точніше винам господарства Librandi - гордості регіону, символу відродження калабрійського виноробства. Виноградники Librandi нараховують близько 200!! автохтонних сортів (автохтони становлять 80% виробництва господартсва).  До вин Librandi прихильний Gambero Rosso.
Покажемо два білих - Cirò Bianco DOC і Critone, Val di Neto IGT  (обидва 2015 року); та два червоних - Duca Sanfelice, Cirò Rosso Classico Superiore Riserva DOC (Gaglioppo 100%) 2012 року та Magno Megonio, Val di Neto IGT (Magliocco 100%) 2013 року. 
Приходьте.




02.02.2017   Нові страви від Олексія Зольнікова
Наш Олексій Зольніков філігранить, проте, як завжди)). В оновленому меню Biancoro :
  • теплий салат із запечених зимових овочів з бринзою;
  • пиріг з білими грибами та грибним соусом;
  • пиріг з грудинкою і соусом демі-гляс;
  • гребінці з пюре з білої королівської квасолі та соусом бер-блан;
  • хвіст омара з пюре з молодого солодкого горошку та соусом біск;
  • ребра австралійської яловичини з в'яленими томатами та соусом барбекю.

Приходьте))



14.01.2017   Спеціальне меню в Шоті
Відтепер і в Шоті окрім основного є й спеціальне меню від Шефа. У "пілоті": тартар з баранини з грінками шоті, салат з тоненькими скибочками свіжої форелі у лимонному маринаді та фенхелем, начинена перепілка з пряним томатним соусом на подушці з нутового пюре. 
Приходьте куштувати))



29.12.2016   Режим роботи наших ресторанів у святкові дні
Друзі, зверніть, будь ласка, увагу на режим роботи наших ресторанів у святкові дні:

pizzeria Napule'
31.12 - до 19.00
1.01 - з 14.00
2.01 - з 12.00
3.01 - вихідний
4.01 - з 12.00

O'Cafe
31.12 - до 19.00
1.01 - з 15.00
2.01 - з 10.00
3.01 - вихідний
4.01 - з 12.00

Шоті
31.12 - до 17.00
з 1.01 до 6.01 - канікули

boutiquebar Biancoro
31.12 - до 19.00
1.01 - вихідний

osteria Pantagruel
31.12 - до 17.00
1.01 - вихідний
2.01 - з 11.00 (без сніданків)

Приємних вам клопотів :) 




14.12.2016   Finlandia Pre-Christmas party, 16 грудня
У четвер, напередодні передріздвяної вечірки у Biancoro, дуже радимо переслухати «Человека из Кемерова» Борис-Борисича Гребенщікова, особливо те місце, де «нужно будет выпить на ночь два литра воды, чтоб с утра была цела голова». Слушна порада від людини, яка знає, як проходять в Бьянкоро передріздвяні вечірки, напоєм яких вже не перший рік є Finlandia Vodka. Проходять вони смачно, весело і у прямому сенсі ошатно, доволі швидко перетворюючись в імпровізовану примірку карнавальних костюмів, і не конче своїх. Але краще все ж таки своїх, оскільки за кращий костюм (людини з Кемерово, наприклад) Finlandia обіцяє приз неабиякої міцності. 
Отже: чиста як сльоза горілка, всемогутня як Дід Мороз шеф-баріста Машихіна, запальний як Дербастлер діджей Дербастлер - і ваш Новий рік прийде вже в цю п'ятницю. Чекаємо - не дочекаємось.



02.12.2016   Фестиваль вин Фріулі від Livio Felluga та вин Венето від Speri (2-11 грудня)
Наш новий фестиваль присвячений білим винам Фріулі від Livio Felluga та червоним винам Венето від Speri.

Livio Felluga навряд чи потребує представлення - бренд впізнаваний на світовому ринку вина, господарство з трійки найкращих у Фріулі, родина, п'ять поколінь якої закохані у свою землю і лози. До речі, на винних етикетках Livio Felluga - карта їх виноградників, намальована ще у 1956 році. Вдалий маркетинговий хід, але й він - данина особливого ставлення до своєї землі. 
У рамках нашого фестивалю покажемо Friulano, Friuli Colli Orientali DOC 2014, Sauvignon, Friuli Colli Orientali DOC 2015 та Illivio, Friuli Colli Orientali DOC 2014 (між іншим, з трьома келихами від Gambero Rosso).

Speri - так само родинне господарсво, засноване ще на початку 19 ст. Один з найсильніших представників Valpolicella Classica zone, охоронителі традицій Вальполічелли, королі Амароне - члени асоціації Famiglie dell'Amarone d'Arte, найвпливовішої організації Valpolicella DOC, до складу якої входять десять сімей-виноробів цього регіону, кожна з яких має гідну історію. Вже сьоме покоління Спері, як і раніше, роблять вино виключно зі своїх лоз, працюють на своїй землі і своїми силами контролюють увесь процес виробництва. 
Сервіруємо Valpolicella Classico DOC 2015, Valpolicella Ripasso Classico Superiore DOC 2014 та Amarone della Valpolicella Classico, Vigneto Monte Sant’Urbano 2011

Сімейний вийшов фестиваль. Зірковий. Приходьте.



24.11.2016   Be Very Special
Про вечірку, що відбудеться у Biancoro у прийдешню п'ятницю, 25 листопада, практично нічого не відомо. Якась вона вкрай засекречена. І без того прекрасні дівчата у білому на чолі з шеф-барістою Машихіною у відповідь на розпитування лише загадково посміхаються і просять приходити о 7, одягнувшись у стилі Indie Grunge, тобто і ошатно, і розкуто. І чим ошатніше, тим розкутіше. Коктейльна карта, ніби натякають дівчата у білому на чолі з Машихіною, буде відповідати навіть найошатнішим і найрозкутішим, тому що основою всього, що ми маємо випити у цей вечір, стане... І вмовкають, виразно поглядаючи на пляшку Hennessy. Мовляв, sapienti sat, розумному - достатньо. Хоча, як ми знаємо, як раз розумному Hennessy достатньо не буває ніколи. Але гріх було б не спробувати цю п'ятничну інтригу на смак. Аж занадто виразно поглядають на пляшку Hennessy дівчата у білому на чолі з шеф-барістою. Так що чекаємо на вас, дорогі наші ошатні і розкуті. До зустрічі.



10.11.2016   Нове спеціальне меню
Повністю оновили спеціальне меню. Готуємо:
• рікотту з трюфельним соусом, мікс-салатом та в'яленими томатами
• паппарделле з рагу із баранини по-тосканськи
• філе доради зі шпинатом у білому вині з вершковим соусом
• кролика у томатному соусі по-іскитанськи із середземноморськими травами та маслинами
• телячі щоки із запеченими сливами
Не піццою єдиною, так би мовити..:)




03.11.2016   Сезон устриць відкрито
Сезон устриць у Biancoro відкрито. Irish spirit, French touch. Сервіруємо ірландську Ostra Regal Speciale #2 з гірчичним соусом або соусом vino rosso з оцтом та кримською цибулею.


28.10.2016   Фестиваль вин Тоскани (28 жовтня - 6 листопада)
Наш новий фестиваль присвячений Тоскані
Білі представлені винами славетного Barone Ricasoli. Сервіруємо легке квіткове Brolio Bianco та складніше, більш харáктерне Torricella, обидва 2015 року. 
Червоні представлені Chianti Classico від Castelli del Grevepesa та Tenuta di Nozzole
Castelli del Grevepesa - це невеликий кооператив, заснований понад 50 років тому, до якого входять 18 виноробів. Їх виноградники розташовані практично по всій території Кьянті Классіко, а відтак Castelli del Grevepesa може похвалитися, певно, найбільшою серед виробників різноманітністю Кьянті . Покажемо Castelgreve та Clemente VII, обидва Chianti Classico Riserva 2010 року.
Tenuta di Nozzole - це особистий маєток і господарство славетного Джованні Фолонарі. Сервіруватимемо Nozzole (Chianti Classico) 2013 року - вино з історією (перший вінтаж датується 1971 роком) - глибоке, з характерними нотами стиглої вишні, з м 'якими танінами і довгим післясмаком.
Приходьте.



05.10.2016   Страви за попереднім замовленням
Відтепер у  нашому меню є розділ страв за попереднім замовленням. 
Чакапулі (баранина тушкована із зеленню), баранчик на рожні, свиняча грудинка запечена в кеце, порося запечене в тоне, каре телятини томлене в тоне – їх ви можете замовити, звернувшись до адміністратора ресторану за добу до запланованого візиту. Зважайте, будь ласка, що порції цих страв достатньо великі  -  для дружньої великої компанії, тому розраховуйте свої сили. 
Подробиці можна дізнатися, зателефонувавши у ресторан за номером +38 044 339 93 99.



02.09.2016   Фестиваль вин П'ємонту: біле від Abbona, червоні від Guido Porro
Наш новий фестиваль присвячений винам П'ємонту. 
Білі представлені легким літнім  Roero Arneis Tistin від Марціано Аббона.
Акцент на червоному, бо є привід - на українському ринку вина з'явився новий італійський  виробник - Guido Porro. Це родинне господарство із виноградниками у Serralunga d’Alba (так званій "землі Бароло"), традиційним підходом, невеликими обсягами виробництва та зірковою славою. Отже, наступні десять днів сервіруватимемо Barbera d'Alba 2014, Barolo DOCG Santa Caterina (2011) та Barolo DOCG Lazzairasco (2011) - володаря трьох келихів і найбільшу гордість Гуідо Порро.
Подробиці при зустрічі.




18.08.2016   Фестиваль ігристих. Larmandier-Bernier (з 19 серпня)
"У мене немає слів, щоб рекомендувати ці вина так, як вони на те заслуговують" - кажуть, вигукнув Роберт Паркер, спробувавши шампанське Larmandier-Bernier. Вже в цю п'ятницю, 19-го, і ви зможете відчути себе онімілим від захвату винним критиком – у Biancoro стартує черговий фестиваль, і фестивалити, тобто сервірувати покелихово, ми будемо саме Larmandier-Bernier: Longitude, Premier Cru Extra-Brut, та Rosé de Saignée, Premier Cru Extra-Brut.

Мабуть, головне, що потрібно знати про родину Лармандье-Бернье, куштуючи їх вина, – вони затяті натурали, консерватори і перфекціоністи. "Органічне виноробство всесильне, тому що воно має сенс" - приблизно так формулюється їх філософія, що визначає ставлення до теруара, винограду і технології. Ставлення дбайливе, шанобливе, якщо не сказати молитовне: ручний збір винограду, низька врожайність, природні дріжжі, довготривала ферментація, давні дубові бочки, низький дозаж (або й зовсім його відсутність), роздільна виніфікація кожного виноградника...

Пиходьте.




15.07.2016   Фестиваль ігристих. La Valle, Franciacorta (з 15 липня)
Родина Pezzola, яка володіє виноробнею La Valle, зазвичай приймає гостей за місцем роботи – у своєму середньовічному (1400 рік) винному погребі, де зберігається безцінний запас власних ігристих. Потрапити дол їх погребу можна двома шляхами: або податися на північ Італії, у Ломбардію, і там знайти комуну Роденго-Саяно, що у самому центрі виноробного раю – Франчакорти. Або прийти у Biancoro на відкриття фестивалю, присвяченого винам La Valle.

Відкриття – у цю п'ятницю, 15-го, у затінку очікується +33. Звісно, у таку спеку будь-яку холодну рідину з бульбашкамихочеться пити відрами.Але традиції наших фестивалів непохитні – сервірувати флагманський La Valle «Primum» Franciacorta Brut та рожевий «Rosé» Franciacorta Brut ми будемо як завжди by glass. Перше вино називають класичним зразком Франчакорти. Тим цікавіше порівняти його із "запальним", як пишуть, ароматом «rose».

За тим і кличемо вас. Приходьте, порівнюйте і взагалі ні вчому собі не відмовляйте.



08.07.2016   Pizza Nerano
Нова піцца від Джузеппе Іролло - Nerano, печеться за мотивами традиційного неаполітанскього рецепта spaghetti alla nerano, винайденого на початку 50-х років минулого століття на кухні ресторана "Maria Grazia" (ресторан, до речі, досі є). Успіх рецепта - у гармонійному поєднанні простих продуктів - смажених літніх цуккіні та сиру, досягнення текстури, яку італійці називають cremosa (переклад, очевидно, зайвий). 
Отже, в нашій піцці - молоді смажені цуккіні, сири пекоріно романо і моццарелла, вершки та м'ята. Запитуйте спеціальне меню.



08.06.2016   Mount Gay party у Biancoro (10 червня)
Барбадос стає ближчим, пірати – добрішими, літо – теплашим, Машихіна – красномовнішою... А все тому, що в п'ятницю, 10-го, у Biancoro – Mount Gay, найстарший у світі ром, вперше отриманий з тростинної патоки у 1703 році. Тоді й розпочалась славетна історія напою, названого на честь першого керівника ромового виробництва - сера Джона Гая Аллена.

300 років по тому, у 2010-му, Mount Gay Eclipse було визнано найкращим на всесвітньому конкурсі міцних напоїв у Сан-Франциско, а в цю п'ятницю, 10-го, Ірина Машихіна, шеф-баріста Biancoro, продемонструє на простих прикладах, як то Coconut Daiquri, Mai Tai, Planter's Punch, у чому непереможний чар цього сонячного напою.

До зустрічі. Завжди ваші.



06.06.2016   Нове спеціальне меню
В нашому новому спеціальному меню:
• рукола з козячим сиром, полуницею та соусом бальсаміко;
• молоді овочі з м'ятою, базиліком та паровими креветками;
• авокадо з томатами черрі, солодким перцем та прошутто крудо; 
• тальятелле з аспарагусом і тигровими креветками;
• пікантні спагетті з бейбі-восьминогами;
• смажене філе лосося з овочевим крем-пюре;
• філе тунця гриль з пряними травами та жовтими томатами;
• полуничний суп з лимонним маршмеллоу та ванільним морозивом.

Приходьте в гості :) 



01.06.2016   Фестивальний сезон ігристих відкритий. Ruinart
Черговий фестивальний сезон ігристих вин в Biancoro оголошуємо відкритим!

Майже 286 років розділяють у часі початок цього сезону та виникнення шампанського Ruinart, з якого, власне, розпочинається наше ігристе літо. Ті, хто розуміє, дізнавшись про вибір вина для сервірування by glass, були здивовані. Дійсно, сервірувати by glass найстарше у світі шампанське (в межах нашого фестивалю це R de Ruinart і Rose) - для цього потрібна неабияка сміливість.

Але ще більша сміливість знадобилась Ніколя Рюінару, який у далекому 1729 році відмовився від безпрограшної торгівлі сукном і зайнявся малопрогнозованим виноробством. Королівський едикт тоді дозволив перевозити вино не тільки у бочках, але й у пляшках, що відкривало перед ігристими винами нові географічні та комерційні перспективи. Ось їх і побачив першим енергійний племінник бенедектинського ченця Тьєрі Рюінара, який передбачив славетне майбутнє "вина з бульбашками".

Візитною карткою Дому є виноград Шардоне - дуже делікатний сорт, що вимагає часу, турботи і майстерності винороба, щоб відкрити його чистоту і надзвичайний ароматичний букет. Флагманське кюве Дому Blanc de Blancs («Біле з Білих») є досконалим втіленням стилю Ruinart. Унікальність цього шампанського полягає в тому, що воно на 100% складається з білого Шардоне, що надає йому надзвичайну свіжість, аромат і неймовірний блідо-солом'яний колір. Але "діамантом" серед шампанських вин його називають не лише за колір...

Чекаємо. Щиро ваші.



16.03.2016   Нові страви в Шоті
І це вже не про пісне меню :) Готуємо сир надугі з соусом рехані, черемшу з грінками шоті, каре телятини томлене у тоне  (зверніть, будь ласка, увагу - сервіруємо цю страву після 19.00, приблизний час очікування - півгодини); у десертну карту повернувся чізкейк з сиру надугі.


14.03.2016   Пісне меню'2016
  • Томати запечені з м'ятою, оливками та каперсами - 149.00
  • Хумус із нуту з овочами - 129.00
  • Парове кіноа із запеченим солодким перцем та овочами - 169.00
  • Паста контадіна з брокколі, цвітною капустою та картоплею - 159.00
  • Спагетті Прімавера з ледь обсмаженими овочами - 139.00
  • Пенне з вегетаріанським каррі з гарбуза та буряка - 159.00
  • Яблуко запечене з кедровими горіхами, медом та родзинками - 55.00



14.03.2016   Пісне меню'2016
  • Піцца Marinara (томати, часник, орегано, базилік) - 89.00
  • Піцца Marinara con prataioli (томати, печериці, часник, орегано, базилиі) - 99.00
  • Піцца Vegetariana (білі гриби, солодкий перець, цуккіні, баклажани, томати черрі, базилік) - 199.00
  • Фокачча bruschetta - 119.00
  • Гуакамоле з авокадо з руколою та свіжими томатами - 179.00
  • Мікс салат з томатами черрі, цуккіні та базиліковим  соусом - 129.00
  • Паста діталі рігаті з брокколі, цвітною капустою та картопляним соусом - 99.00
  • Орекк'єтте з овочевою капонатою - 139.00
  • Обсмажений шпинат у сухариках з томатним соусом і червоною цибулею - 179.00



26.02.2016   Мобільний додаток
У нас гарна новина – ми запустили мобільний додаток «ресторани Сергія Гусовського» для смартфонів з операційними системами iOS та Android.

За допомогою цього сервісу ви зможете:
• зв’язатись з нашими ресторанами безпосередньо з додатку
• прокласти маршрут до будь-якого з наших ресторанів
• переглянути меню та фото інтер’єрів
• слідкувати за новинами
• забронювати столик (наразі цей сервіс буде актуальний лише для ресторану Шоті)
• замовити доставку піцци та інших страв з pizzeria Napule’
• швидко переходити на сторінки наших ресторанів у соціальних мережах – facebook, foursquare, а також на ресурсі TripAdvisor
• залишити відгук про будь-який ресторан (так само як і про цей мобільний додаток)
 
Додаток можна встановити, перейшовши за наступними посиланнями:
https://itunes.apple.com/us/app/restorani-sergia-gusovs-kogo/id1078168761?ls=1&mt=8
http://play.google.com/store/apps/details?id=com.app_awgusovsky.layout

Сподіваємось, цей ресурс буде корисним і зробить нашу дружбу ще приємнішою :)




10.02.2016   Три нові піцци в нашому спеціальному меню
Відсьогодні в нашому спеціальному меню – три нові піцци, «білі», бо сирні та ситні, - як годиться для цієї пори роки: Zucchini e Ricotta (з Моццареллою, цуккіні, рікоттою та Грана Падано), Cacio e peperoncino (з Моццареллою, фондю з Пекоріно Романо та Парміджано, перецем чілі), Porchetta, Provola e pepe (із запеченою свининою porchetta, копченою моццареллою Provola, чорним перцем та Грана Падано). 

Крім того, завдяки шанувальникам, до спеціального меню повернулася піцца Bresaola (з томатами черрі, брезаолою, Моццареллою, Капріно, руко лою та Грана Падано).

І не забувайте, будь ласка, про нашу «добру піццу» Quadrifoglio, частину коштів від продажу якої ми перерахуємо у благодійний фонд «Таблеточки».




05.02.2016   Фестиваль вин Сицилії від Girolamo Russo (5 - 14 лютого)
Наш новий фестиваль про вина з красивою історією, гідною кіносценарія і, як мінімум, долі "Гарного року" Рідлі Скотта :) Наступні десять днів ми сервіруємо сицилійські від Girolamo Russo.

У 2005 році після раптової смерті батька, Джіроламо Руссо вирішив не продавати землі, залишив кар'єру професійного піаниста і письменника і почав обробляти старі родинні виноградники на північному схилі Етни навколо містечка Пассопіщаро (кажуть, що там є лози, яким близько ста років) і реставрувати старі винні погреби під своїм маєтком.

Зараз, одинадцять вінтажів потому, синьор Руссо є одним з найцікавіших та найбільш затребуваних виноробів зі схилів Етни і, очевидно, найкращим місцевим виробником Nerello Mascalese. Суворо дотримуючись органічного виноробства, він робить елегантні, м'які, але, разом з тим, дуже непрості вина з чудовим потенціалом для витримки.

В межах нашого фестивалю покажемо одне біле Nerina, Etna Bianco DOC (2014), і три червоних: à Rina, Etna Rosso DOC (2013), Feudo di Mezzo, Etna Rosso DOC (2011) - вінтаж, що за результатом сліпої дегустації Wine Spectator отримав дуже пристойні бали, San Lorenzo, Etna Rosso DOC (2012).

P.S. Новий десерт від Шефа у спеціальному меню - горіхова тарта з шоколадним кремом.



04.02.2016   VII Чемпіонат кави
4 лютого відбувся фінал VII Чемпіонату кави "Illy Challenge" серед барменів ресторанів Сергія Гусовського. Ось вже сім років поспіль наші хлопці і дівчата виборюють право назвати свій еспрессо/каппуччіно найкращим.
Другий рік наш конкурс судить міжнародне жюрі, у склалі якого: Selene Savorani (Export Area Manager, Illycaffe) та Giorgio Righetti ( Export Quality Control Manager, Illycaffe) - дегустаційне жюрі; Богдана Пилипюк (Illy, Харків), Макс Рябець (старший бармен boutiquebar Biancoro) - технічне жюрі; Влад Данилюк - комісія з підрахунку балів. Вдячні також Сергієві Рябоконю (шеф-сомельє ресторанів Сергія Гусовського) та Владу Данилюку за дегустаційне судійство у відбіркових турах.
Отже, нашим чемпіоном у цьому році став Сергій Горига (грузинський ресторан Шоті) - перемога у загальному заліку та у категорії "кращий еспрессо". Друге місце у загальному заліку та перше місце у категорії "кращий каппуччіно" посів Валентин Трембовецький (boutiquebar Biancoro). Третє місце - у Андрія Познанського (остерія Пантагрюель). Переможицею у категорії "Best Illy Cup" (спеціальна номінація від наших гостей) стала Влада Кириченко (espresso bar O'Cafe). Пишаємось нашими барменами! Всіма.
Сергій і Валентин відправляться на навчання за програмою "Coffee Expert" до University of Coffee у Труєсті.
Особливу вдячніть висловлюємо нашим партнерам-постачальникам: компанії Richbourg, і персонально Олегу Гапону, за надані винні подарунки та компанії Ferret Group - за каву для учасників нашого чемпіонату.



22.01.2016   «Чотирилисник зі смаком добра»
«Чотирилисник зі смаком добра» - так можна перекласти «Quadrifoglio», назву нової піцци, яку шеф-піццайоло Napule Джузеппе Іролло придумав і приготував, повернувшись з різдвяних канікул. Від «щасливої» чотирилисної конюшини піцца отримала свою форму, причому в кожній пелюстці – своя начинка: в одній – базиліковий соус, моццарелла і грана падано, в другій – горгонзола, рукола, томати і грана падано, в третій – томати, базилік, моццарелла і грана падано, в четвертій – асорті з листя салату, рукола, базиліковий соус та рікотта. А разом – давній символ усіляких гараздів.

І ось цей символічний «інгредієнт» нової страви ми також вирішили використати задля  гарної справи: частина коштів від продажу «Quadrifoglio» буде перерахована у благодійний фонд «Tabletochki», що допомагає дітям з тяжкими захворюваннями.

Приходьте куштувати і хай вам щастить.

1





    

Copyright ©2014. Ресторани Сергія Гусовського. Всі права захищені. Контакти